Lear Corporation

“ECOLUX” SRL a livrat tubulatură textilă pentru ventilarea şi condiţionarea aerului în halele de producere a huselor pentru automobile, care aparţin corporaţiei americane “LEAR” înregistrată în Zona Economică Liberă (ZEL) “Ungheni-Business”.

Sistemele de tubulaturi textile asigură transportul aerului de la unităţile de condiţionare de tip Roof Top, încălzire, răcire sau filtrare şi permit difuzarea aerului în halele de producere, asigurînd un confort maxim în funcţie de necesităţi. Tubulatura textilă a fost montată la etajele 2 şi 3, cu o suprafaţă totală de 3600 m².

Debitul total de aer refulat în halele de producere este de 128.000 m³/h, în total tubulatura textilă măsoară 514 metri liniari şi este formată din cca 846 m² de material textil confecţionat de către compania cehă “Prihoda”.

Diametrul maxim utilizat este de 1000 mm, diametrul minim – 500 mm. Cu ajutorul unei membrane elastice are loc distribuţia aerului pe 2 părţi diferite a tubulaturii textile, în dependenţă de regimul termic din încăpere (încălzire sau răcire), iar mişcarea aerului în aceste 2 cazuri este diferită, asigurînd confortul necesar.